Spuštění uměleckého portálu

15/03/2017 14:32:33 - ArtsLocator.com

Po třech měsících se nám podařilo dát znovu vše dohromady po napadení serveru hackery. Takže termín plánovaného spuštění se musel posunout. Bohužel je to tak, také my jsme se stali objetí počítačové kriminality.Byli jsme napadeni nejnovějším virusem rodiny Ransomware o kterém jste slyšeli jistě v televizi či jiných mediích, který nám zakódoval veškerý obsah na serveru. Naštěstí se nám podařilo zachránit kódy projektu,databázi a většinu fotografií a postupně vše ze záloh znovu poskládat dohromady. A tak jsme přišli nakonec jen o nějaký ten měsíc spuštění.Takže místo plánovaného spuštění projektu na vánoce 2016 se nakonec spuštění podařilo až koncem března 2017.

Podstatné je to, že se nyní již můžete přihlásit na své účty, provádět nové registrace a spoustu dalšího. Komunitní server zahajuje svou činnost.

Články ve zpravodaji 3 / 2017
Historie zpravodaje
Přihlášení k odběru zpravodaje
Chcete dostávat na email pravidelné informace ze světa umění a kultury? Buďte v obraze. Zasíláme naše jedinečné články, rozhovory s umělci, tipy na propagaci vašich děl, probíhající výstavy (akce) nebo novinky z našeho serveru. Přihlašte se k odběru zpravodaje a budete mít informace hned z první ruky. Zpravodaj zasíláme maximálně 1x až 2x za měsíc. Emaily neposkytujeme třetím stranám. Emaily jsou výhradně pouze pro artslocator.com a cestiumelci.cz
přepište bezpečnostní číslo z obrázku